Elicoptere si avioane cu telecomanda

Ce sunt Radio-controlate avioane și elicoptere?

Controalele sunt, în general, trimise printr-un transmițător portabil care are un operator joystick și avionul sau elicopterul are receptori care prinde aceste semnale și operează în consecință. Receptorii operează prin servomecanism, care este un dispozitiv automat care permite mișcarea de suprafețele de control în funcție de mișcarea de joystick-ul de pe telecomandă.

Istorie

Acest hobby unic datează de la sfârșitul secolului al 19-lea, care are de ghidate electronic, pe bază de hidrogen este completat dirijabile. Aceste dirijabile au zburat ca un act sală de muzică în jurul valorii de sali de teatru, folosind un semnal de bază radio emise-scânteie. În era în anii 1920, care Royal Aircraft instituirea Marea Britanie a construit și testat laringelui, care a fost un monoplan cu o gama de 100 de mile. Și așa a început.

Diferența dintre RC Elicoptere și RC Airplane

Avioane și elicoptere controlate de radio diferite unele de altele în construcții și aerodinamica lor. Elicoptere folositi sistemul aripi rotative, în timp ce avioanele sunt construite cu sistemul aripi fixe. Pentru cei care urmăresc un hobby de zbor acestea, încep de obicei cu avioane și apoi trece la avioane care zboară și apoi elicoptere, deoarece aceasta este ordinea crescătoare a nivelului de dificultate. Motoarele pentru ambele avioane și elicoptere, pot fi electric alimentat sau alimentat cu gaz.

Urmărirea acestui ca un hobby

Multi tineri si adulti sunt urmașii avid de acest hobby unic. În mod tradițional, pasionaților considerare asamblarea și care arborează ca întreaga experiență, însă din cauza avioanelor de-a gata și truse ușor de asamblat, oamenii pot economisi acum timp pe clădire sau asamblarea aeronavelor de la zero. Pentru incepatori exista pliante parc și formatorii, în timp ce piloții mai avansate prefera motor de preîncălzire, aeronava electric alimentat, și planor. Pliante expert poate ridica de la avioane, elicoptere, avioane, Autoghire 3D, si multe alte aeronave high-end, care fac pentru unele experiente foarte satisfăcătoare și provocatoare de zbor. Începătorii pot răsfăța, de asemenea, în elicoptere de interior de radio controlate, care sunt relativ ușor pentru a acoperi și sunt relativ ieftine. Controlere de aeronave controlat Radio prin telecomanda.

Operatorul sau joystick-ul joacă un rol crucial în procesul de zbor. Mai multe numărul de controlere, mai numărul de funcții, puteți controla. Incepatori sunt sfătuiți să înceapă cu avioane care au trei canale care funcționează doar pe acceleratie, lift, și cârmei. Practicarea simulare înainte de a unei aeronave real RC ar putea fi o idee bună, deoarece aceasta vă va da o idee corectă a întregii experiențe. Oamenii care au stapanit abilitățile lor la funcționarea trei canale se poate deplasa apoi să încerce mâinile lor la avioane cu patru canale, care sunt controlate de acceleratie, lift, cârmă, și eleroane. Experților, există modele complexe și avioane la scară mai mare în cazul în care mai multe servomecanisme pot fi utilizate pe suprafețele de control.

dsc-6326_zcfv

Gata de zbor avioane și elicoptere

Gata pentru a acoperi avioane, cunoscute, cum avioanele RTF, nu sunt altceva decât avioane pre-asamblate sau de-a gata. De asemenea, sunt disponibile aproape gata de zbor sau avioane ARTF care sunt, de obicei, de asamblare kituri care necesită doar atașament minim sau un alt ansamblu de bază care urmează să fie efectuate. Aceste kituri sau avioane gata făcute salva astfel de timpul de construcție a investit și a da mai mult timp pentru pasionații de avioane să se complacă în zbor real. Cu toate acestea, constructorii tradiționale colecționar nu prefera aceste modele, deoarece acestea consideră ansamblul modelului ca o parte integrantă a hobby.

Pentru mai multe informatii accesati adresa: http://www.sierra.ro/Elicoptere-c3c.html

Construcție

Pentru pasionații de hardcore care ia în considerare construirea sau asamblare un avion ca parte esențială a acestui hobby, există diverse kituri disponibile. Kiturile conțin toate materiile prime necesare. Acesta este, de obicei însoțită de un set complet de instrucțiuni de asamblare, precum și câteva piese de schimb, în ​​cazul în care există unele erori. Asamblarea un model este un proces foarte consumatoare de timp. Constructorul trebuie să lucreze-și asamblarea rama, acoperind-o, iar apoi lustruit suprafețele de control pentru a asigura alinierea corectă. Unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie păstrate în minte este faptul că aceste kituri nu includ instrumentele necesare, și, prin urmare, instrumentele trebuie să fie cumpărate separat.

Complac în un hobby poate fi o experienta foarte îndeplinesc, pentru a spune cel mai puțin. Deci, dacă sunteți în avioane sau elicoptere, este timpul să încercați să vă parte la construirea o și bucurați-vă în timp ce zbura avioane în cer azur sau în confortul casei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *