Ce trebuie sa faci pentru a-ti cauta un loc de munca nou

Practic, la Agenţia Faerieland ocuparea forţei de muncă, vă înscrieţi pentru caut loc de munca pentru a cumpara o anumită sumă de un anumit element într-un anumit interval de timp. Caut loc de munca mai bine, “Caut loc de munca Super”, necesita “Cupoane Job“, care sunt rar de a găsi şi scump pentru a cumpara. Astăzi, vom vorbi despre “Bază de caut loc de munca,” care nu au nevoie de Job Cupoane, şi cum puteţi face o mulţime de Neopoints la ei, de asemenea.

locuri

1) Inainte de a lua un loc de muncă, asiguraţi-vă că au mai mică de 50 de elemente din inventarul dumneavoastră pentru că această sumă maximă de elemente puteţi să ţineţi. Cele mai multe caut loc de munca necesită să cumpere 2-6 elemente astfel încât asiguraţi-au sloturi suficient de deschis în inventar.

2) De asemenea, au cel puţin 10.000 de Neopoints. Chiar dacă cele mai multe caut loc de munca nu necesită doar că de multe, este bine să aveţi la îndemână suplimentare Neopoints în cazul în care.

Dacă aţi finalizat aceste două sarcini, citiţi mai departe pentru a afla cum puteţi alege un loc de muncă în valoare de timpul tau.

Bine, aici este parte complicat. Deoarece bază de caut loc de munca nu au nevoie de Job Cupoane, acestea sunt smuls până rapid după ce acestea sunt eliberate. De asemenea, nu fiecare loc de muncă merită. poate de fapt pierzi bani dacă alegeţi greşit caut loc de munca, deoarece recompensa este mai mic decât preţul să plătească pentru articole. Tu trebuie să fie capabil de a decide dacă un loc de muncă este o afacere bună sau nu înainte altcineva ia-o. Acum, aici sunt instrucţiuni pas cu pas la început la sfârşit cum să faci doar asta.

1) Au patru taburi deschise cu prima filă “pagină bază de caut loc de munca” la muncă şi alte trei pe expertul”magazin”.

2) Job listări reîmprospătare fiecare zece minute astfel staţi pe pagina de “Bază de caut loc de munca” până la câteva secunde înainte de ceasul de pe partea de sus chiar dedesubt butonul “logout” se transformă într-o creştere de zece ani. (Exemplu: 9:50:00 este o incrementare de zece ani, ca este ora 9:20:00)

3) Acum, în loc de a vedea “Sorry. Nici un job listări la acest moment. “, va fi acum alist de caut loc de munca.Faceţi clic prin intermediul atleast pagina a doua pentru că de caut loc de munca pe prima pagină vor fi luate mai repede.Mi-ar recomanda alegerea unui loc de muncă care trebuie să vă cumpăra 2-3 articole, numai dacă aceasta este o afacere foarte bună, orice lucrări.

4) Alege un loc de muncă care credeţi că Arată promisiune şi typeinto una dintre filele shopwizard ai deschis. Asiguraţi-vă că să copiaţi şi lipiţi numele elementului şi setaţi să magazin Expertul “identic cu meu fraza” spre deosebire de “care conţine fraza mea” să vă asiguraţi că sunteţi în căutarea elementul corect. Înmulţeşte cum mulţi doresc să cumpere cel mai mic preţ de element. În cazul în care totalul este la mai puţin de bază recompensa, lua locul de muncă imediat. În caz contrar, reîmprospătați pagina și se repetă.

5) Acum, căutaţi articol în toate trei magazin Wizards au deschis (din nou se va preciza că rezultatele de căutare sunt “identice cu meu fraza”) şi cumpere numărul de articole pe care le cere să vă la cele mai ieftine magazine pe fiecare căutare.

6) Atunci când aţi terminat de colectare a expedierilor, du-te înapoi la Agenţia de angajare pentru a obţine plătit. Uneori, dacă termini treaba foarte repede, ei voi plăti mai mult de bază recompensa. Dacă aţi făcut aceşti paşi chiar, tu ar trebui să termina cu Neopoints mai mult decât aţi început cu!

7) De asemenea, dacă ai făcut aceste dreptul de paşi, acest lucru ar trebui să aibă mai puţin de zece minute şi ar trebui să fie capabil de a merge înapoi la “Caut loc de munca de bază” şi începe procesul de peste tot din nou! Vă rugăm să reţineţi că există o cantitate maximă de caut loc de munca pe care le puteţi face pe zi şi cred că este în jur de 6 caut loc de munca.

Dacă ştiţi trucuri dreapta, face la Agenţia de angajare Faerieland de caut loc de munca este un flux de venituri excelente zilnic şi este mult mai rapid (şi mai uşor) decât să joci jocuri. Dacă aveţi orice întrebări, doar trimite-mi unele neomail. Puteţi adăuga mine ca un aiciŞi de NeoFriend, puteţi cere-mi despre nimic Neopets legate că doriţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *