Unde gasiti utilaje pentru ferme

La prima vedere, unul nu poate ajuta dar observaţi o puţinii termeni interesant în această definiţie, cum ar fi “practici controversate”, “banda transportoare cereale intensivă” şi “producţie industrializate”, cuvinte care evoca cu siguranţă un set de imagini puternice. Dar de o importanţă mai mare decât acestea este fraza: “.. .making de utilizare a economiilor de scară pentru a produce rezultatul cel mai mare la cel mai mic cost.” Şi, ceea ce înseamnă acest lucru exact pentru a o discuţie despre animalele de fermă? Pur şi simplu că proprietarii, dezvoltatorii, şi manageri de ferme fabrica, sub a cărei îngrijire locuiesc sute de milioane de animale de fermă, au doar o preocupare principală în minte, un obiectiv care conduce le – linia de jos! Animalele ei înşişi nu înseamnă nimic mai mult pentru a acestor oameni de afaceri dincolo de capacitatea lor de a “produce o mai mare de ieşire la cel mai mic cost”. Un strigăt departe de agricultor grijuliu şi interesate îngrijitor la care produsele noastre din carne şi produse lactate au fost obţinute nu mai mult decât doar câţiva ani în urmă.

Nu într-adevăr. Ce se întâmplă astăzi nu de orice perturbarea de sensul fi denumit banda transportoare cereale. Astăzi, cu excepţia câteva supravieţuitor ferme familiale, noastre carne şi lactate de producţie a devenit complet dominat de mari corporatii. În timp ce animalele, ale căror vieţi sunt controlate de aceste entităţi agrobusiness-ului, sunt privit ca simpla de mărfuri, utilaje alimentare dacă veţi. Şi în căutarea pentru profituri mai mari, tratamentul de aceste creaturi a devenit mai barbar.

permet_2

In acest moment, numere de nenumărate de animale, care posedă aceleaşi sentimente exactă şi sensibilităţile ca cainele sau pisica sunt obligaţi în viaţa prelungite suferinţă şi durere. Porci petrece cea mai mare parte din viaţa lor limitate în cuşti mici din metal, cunoscut ca “gestaţie lăzi” în cazul în care acestea nu suntem prevăzut suficient spatiu pentru a transforma chiar şi în jurul. Viţeii sunt limitate în cuşti mici, cunoscut ca “mânzat lăzi” în cazul în care, pentru intreaga lor viata, ele sunt legat de gât pentru a le împiedica să se întinde, culcat confortabil, sau de cotitură în jurul, astfel inhibarea dezvoltării musculare şi de a face carnea lor mai mult de licitaţie. Găini ouătoare ouă şi petreacă viaţa lor înghesuiţi împreună cu patru sau cinci alte găini în”baterii”, în cazul în care ei nu sunteţi permis suficient spaţiu chiar pe jos sau intinde aripile lor. Şi, destul de, de tragic pentru aceste practici sunt, dar vârful aisbergului!

Ferme fabrica au câştigat un punct de sprijin incomensurabilă în economia noastră, şi până în momentul în care mişcarea de ne scape de acest cancer câştigă suficient avânt, trebuie găsite alte mijloace pentru a proteja animalele. Cel puţin, noi trebuie să facă eforturi pentru a oferi condiţii de viaţă relativ uman pentru ei, care, chiar şi într-un mediu interior industrializate, nu este imposibil.

Susţinătorii de fabrica de ferme va fi desigur, face şi spune nimic ei pot să-şi apere poziţia lor “business as usual”. Lobby-urile care susţin şi proteja aceste interese sunt numeroase, şi acestea sunt puternice. Ei ar trebui să cred că argumentele fiind formulate împotriva lor sunt extremiste sau alarmiste, că animalele într-adevăr nu minte tratamentul ei primesc, sau că sarcina de a hrănire o foame populaţiei trebuie prevalează asupra sentimentele de animale.

Răspunsul meu pentru acest lucru este pur şi simplu că ar trebui să decidă pentru tine ceea ce este corect şi ceea ce este greşit, sau dacă sau nu ar trebui considerate tratamentul animalelor şi în ce măsură. vă rog. prin urmare, ia timp pentru a educa-te despre ceea ce se întâmplă în această ţară pentru profiturile corporative şi în detrimentul bunăstării creaturi fără apărare, care, de toate lucrurile, uita-te la noi pentru dirijarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *