De unde sa cumperi cele mai ieftine ambalaje de carton

Un ambalaj de carton de punte este util pentru depozitarea diferitelor tipuri de elemente diverse, de la echipament sportiv la piscina parte jucării şi perne. Ele sunt cu siguranţă o adăugire utilă pentru orice zonă de punte şi atractive în căutarea spaţiu de stocare concepute pot lucra ca un accesoriu, de asemenea. Deşi acestea sunt disponibile în multe forme, dimensiuni si culori, dar este în mod normal, uşor pentru a construi astfel de tip de ambalaje carton. Acesta trebuie să fie determinate cât de mult şi ceea ce este planificat să fie stocate pentru o imagine mai clară de design. Un plan de constructii este parte esenţială a procesului de întreaga clădire. Lemn de calitate mai bună a selectate şi cantitatea necesară trebuie să fie determinată în funcţie de înălţimea, lăţimea şi lungimea. Ca ei pot fi uriaşe în greutate, mănuşile trebuie să fie purtat echipament de protecţie trebuie utilizat atunci când se lucrează pe lemn. Paşii de bază pentru a construi o punte casetă sunt explicate aici.

Pentru Fundatia sau picior, placa de beton pot fi folosite de ciment turnarea în forma şi permiţându-i să se solidifice. Înălţimea de caseta a se măsoară cu banda de măsurare, desigur. Pădure ar trebui să fie de aceeaşi dimensiune pentru regularitatea. Lemnul poate fi, de asemenea, şlefuit pentru a avea o suprafaţă netedă. Cadrele au construit prin luarea de măsurare a casetei.

Acum, sunt necesare patru grinzi de perete vertical pentru părţi. Cadrul poate fi format prin cuie piesele împreună. Apoi, ei pot fi tras sau înșurubate fundaţii. Pentru a face secţiunile de perete, ambalaje din carton - cutie stantatapatru piese precis măsurate măsura şi retezate de panouri din lemn. Acestea pot fi fie tras sau înşurubează împreună. Zidurile ar trebui să se potrivesc perfect cu fiecare alte. Partiţiilor ar trebui, de asemenea, adăugate în interiorul casetei inserând placi subtiri de lemn.

Pentru a face capac, trebuie să fie puţin mai mare decât caseta. Găuri trebuie să fi forate pentru balamale pe capac, precum şi pe ambalaje carton. Acum balamale poate fi conectat şi şuruburi poate fi fixate. Atunci când caseta a fost asamblate într-o singură bucată, Pasul final de pictura sau colorare trebuie să fie făcut. Câteva straturi de vopsea poate fi aplicat uniform pe caseta şi atunci când se usucă un strat, trece la următoarea. Pictura este importantă deoarece ajută pentru a menține caseta într-o stare buna pentru mai mult timp.

 

Măsuri de siguranţă trebuie să fie practicat mereu atunci când se utilizează instrumente periculoase. Având un mâner pe ambalaje carton poate, de asemenea, veni la îndemână. Acestea au fost paşii de bază pentru a construi o punte casetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *